Bryton GPS computer

Webáruházunkban nagy választékban kínáljuk a Bryton GPS kerékpáros vezeték nélküli kilométer óráit raktárról. A legtöbb Bryton GPS óra vásárlásakor ingyenes szállítást biztosítunk. 

 • A Bryton GPS kerékpáros kilométeróra kínálatában megtalálható, a belépő szintű Bryton Rider 10 GPS computer, ami szinte minden alap kilométeróra funkcióval fel van vértezve, ezen felül telefonnal is csatlakoztatható bluetooth kapcsolaton keresztül, így elérhetővé válnak különböző funkciók az computer kijelzőjén. A Rider 10 kapható egyedüli óraként és szettben is, ami egy pulzusmérő övet is tartalmaz.
 • Friss! Megjelent a Bryton Rider 15 GPS computer, ami a Rider 10-et fogja váltani.
 • A Bryton Rider 310 GPS computer nagyobb kapacítású akkumulátor található és intervallumos edzések is végezhetők vele. Elérhető sima óra és szett változatban is.
 • A Bryton Rider 330 már Wifin is szinkronizálható és megkapta a navigáció funkciót is. Akár előre készített útvonalat is be lehet tölteni vagy egy már megtett utat lehet újra lenavigálni.
 • A Bryton Rider 410 nagyobb 2.3" kijelzőt és erősebb (36 óra) akkumuláort kapott és több műholddal is képes kommunikálni, ezért még pontosabb adatokat kapunk. Megtalálható Wifi, Bluetooth, ANT+ funkcióknak köszönhetően, még szélesebb felhasználást biztosít.
 • A Bryton Rider 450, a Rider 410 továbbfejlesztett változatta ami már tartalmaz beépített OpenStreetMap navigációt is.
 • A Bryton Rider 530 a legnagyobb 2.6" kijelzővel ellátott Bryton óra és a legerősebb akkumulátorral is rendelkezik, így közel 72 óra üzemidővel egyedülálló. A Rider 530 kijelzőjén akár 12 különböző adatot is megjeleníthetünk anélkül, hogy zsúfoltnak tűnne.
 • A Byrton Aero 60 az első aerodinamikusan tervezett GPS computere, ami tartalmazza a Bryton órák összes funkciót, kapható sima óra változatban és szettben is.
 • Minden Bryton GPS órához ingyenesen letölthető Android és IOS okostelefonokra is egy saját fejlesztésű applikáció, amivel az GPS óránk kijelzőjén túl nagyon sok adatot tekinthetünk meg. Ehhez le kell tölteni a Bryton applikációt, készíteni kell egy ingyenes fiókot és szinkronizálni kell a Bryton GPS óránkat.
  Az adatokat a Bryton felhőjében tárolja, így nem kell agódni, ha telefonunk elromlik vagy Bryton óránk memóriája megtelik. A letekert kerékpáros kilométereinket évekre visszamenőleg is meg lehet nézni. Lehetőség van azonnali Strava szinkronizációra is, amennyiben ezt beállítottuk. 
  A Bryton Active applikáció letölthető Android telefonra: ITT
  és IOS telefonra: ITT
 • A Byrton GPS órákra 3 év garanciát vállalunk, a tartozékokra pedig 1 év garancia vonatkozik.

#Bryton rider 10, #Bryton rider 15, #Bryton rider 310, #Bryton rider 320, #Bryton rider 330, #Bryton rider 410, #Bryton rider 420, Bryton rider 450, #Bryton rider 530, #Bryton rider 750, #Bryton Aero 60, #GPS kilométeróra, #bryton computer