Kerékpáros blog

Megjelent a Bryton új mobil applikációja!

Golyán Szilárd
Golyán Szilárd
2019.03.08 10:42
Megjelent a Bryton új mobil applikációja!

Megjelent a új Bryton Active mobil applikáció, IOS és Androidos okos eszközökre. Minden Bryton GPS kerékpáros computerrel kompatibili. Nagyobb felhasználói élmény és sokkal könnyebb, gyorsabb szinkronizációs folyamatok.

Bemutatkozik az újragondolt Bryton Active applikáció, új funkciókkal és nagyobb stabilitással.

A Bryton® 2019. március 7-én megjelent alkalmazás, "Bryton Active" néven, egy teljesen felújított felhasználói felületet tartalmaz, amely intuitívabb és könnyebben használható.
Az egyszerűbb kezelőfelület révén az összes menü és funkció könnyebben áttekinthető, az alkalmazás fantasztikus új élményt ígér a felhasználók számára.

„Mindig is küldetésünk volt, hogy a kerékpárosok a GPS komputereinket könnyebben használhassák” - mondta Samuel Wang, a Bryton vezérigazgatója.

Az Aktív alkalmazás számos új és javított funkciót, valamint további kiegészítő funkciókat tartalmaz. Ezek közül az egyik az interaktív kétirányú Bluetooth-kommunikáció támogatása az alkalmazás és a Bryton-eszköz között, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte minden beállítást módosítsanak valós idejű változtatásokkal.
Mostantól lehetőség van:
- a tulajdonságok,
- a felhasználói- és kerékpárprofilok módosítására,
- WLAN-kapcsolatok hozzáadására, 
és még sok másra anélkül, hogy megérintene egy gombot a komputeren.
Ez a "zero touch" (érintés mentes) funkció a GPS komputerek beállítását még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a felhasználók számára, kényelmes lett a készülék személyre szabása anélkül, hogy navigálni kellene az eszköz menüjében.

Folytatva a vezeték nélküli trendet, a felhasználók mostantól PC-hez csatlakozás nélkül tudják frissíteni GPS-adataikat és Firmware-jüket, vagy automatikusan feltölteni bármelyik tevékenységüket.

Többé nincs szükség internetkapcsolatra az alkalmazás egyes funkcióihoz.
Jobb és stabilabb Bluetooth-kapcsolat teszi lehetővé, hogy a felhasználók a lehető legjobban használják ki Bryton komputereiket, szinkronizálják és tervezhessék edzéseiket, letölthessék a tervezett utazásokat, megtekinthessék / feltölthessék az edzéseiket, módosítsák az eszköz- és adatmező beállításokat, és kalibrálják a magasságot minden WLAN-kapcsolat nélkül.

A Bryton Active alkalmazás célja továbbá, hogy jelentősen javítsa a felhasználói élményt.
A párosítás után az alkalmazás ellenőrzi az eszköz firmware-verzióját és GPS-adatait, és értesíti a felhasználót az elérhető frissítésekről, hogy mindig a legújabb firmware verzió legyen telepítve.

A Bryton Active alkalmazás kompatibilis lesz az összes Bryton eszközzel.
Az újonnan hozzáadott funkciók, mint az automatikus szinkronizálás, automatikus magasság kalibrálás és az automatikus szünet, először csak a Rider 410, Rider 450 és Aero 60 felhasználók számára lesznek elérhetők.
A korábbi készülékekhez ezek a funkciók később kerülnek bevezetésre.
Az új Bryton Active letöltés IOSre itt, Androidra itt.
A Brytonról A 2009-ben alapított Tajpeji székhelyű Bryton, kerékpározáshoz készít GPS-alapú elektronikai eszközöket. A vállalat világszerte bővítette piaci részesedését, ezzel megalapozva nemzetközi hírnevét és megbízható üzleti partnerkapcsolatot teremtett az egész világon. Több mint 15 éves GPS tapasztalattal, a Bryton a profi és amatőr sportolókat egyaránt kiszolgálja.

forrás: bikefun.hu

Telepítési infó:
- Első lépésként távolítsuk el a régi verziót. 
- Most már következhet az új verzió telepítése.
- Kész is vagyunk! Már magyar nyelven is elérhető! :)