Kerékpáros blog

Megérkezett hozzánk is a Bryton legújabb GPS computere a Rider 15

Golyán Szilárd
Golyán Szilárd
2019.03.23 21:41
Megérkezett hozzánk is a Bryton legújabb GPS computere a Rider 15

Megjelent a Bryton GPS kerékpáros computerek belépő kategóriájának legújabb modellje a Bryton Rider 15.

Ez a kis GPS kütyü elődjéhez, a Rider 10-hez hasonlít a legjobban.

- Kijelző: 2 hüvelyk szegmens típus HTN LCD
- Akkumulátor üzemóra: 16 óra (3000 mAh)
- GPS: Nagy érzékenységű lapkakészlet
- Vízálló: IPX7
- Figyelmeztetések: Igen
- Naplótörténet: 30 óra egy sec üzemmódban, 120 óra intelligens felvételi módban.
- Szívritmus zónák: 7 zóna
- Üzemi hőmérséklet: -10 ° C - 50 ° C

Továbbfejlesztett 2" nagy kontrasztú kijelző.

Full GNSS support

Teljes műholdas támogatást kapott már ez a belépő szintű Bryton computer is, ezért nagyobb lefedettséget biztosít. Így biztos lehetsz abban, hogy mindig a térképen leszel. :)
A Bryton első GNSS teljes körű GPS kerékpáros számítógépe a GPS, a Glonass (Oroszország), a BDS (Kína), a Galileo (Európa) és a QZSS (Japán) műholdas rendszereit tartalmazza, ami sokkal megbízhatóbb műholdas lefedettséget biztosít minden helyzetben, különösen épületek / fák vagy akár hegyi kerékpározás közben, valamint gyorsabb indítási időt tesz lehetővé.
Továbbfejlesztett 2" nagy kontrasztú kijelző
Az új megjelenítéssel a Rider 15 legfeljebb 4 kerékpáros adatot jelenít meg oldalanként (3 testreszabható adat + fejléc), összesen 5 oldalt.
A kijelzőt kedved szerint, a Bryton által biztosított és nemrég frissített applikációval szabadon személyre szabhatod pár érintéssel, úgy hogy a computert szinte nem is kell nyomkodnod.
Minden külön vásárolható érzékelőt használhatsz vele, akár sebességmérő, pedálfordulat mérő vagy pulzusmérő szenzort is.
Kapcsold be és gyerünk!

Nincs szükség a kerékméret beállítására vagy a telepítésre és a sebességérzékelőkkel való párosításra sem. Csak szereld fel az Rider 15 computert a kormányra, kapcsold be, és irány bringázni.
16 óra akkumulátor üzemidő (3000 mAh)

A Rider 15 hosszú üzemidőt biztosít, akár 16 óra edzést is le tudsz mérni. Ha ez nem elég vagy elfelejtetted feltölteni, a Rider 15 támogatja a mobil powerbankot is, amely lehetővé teszi a használat közbeni feltöltést.
30 funkció

A Rider 15 teljes mértékben testreszabható adatlapokat támogat, amelyek 30 valós idejű adatfunkcióval rendelkeznek, ideértve az időt, a sebességet, a távolságot, a fejlécet, a kalóriát, a pedálfordulatot, a magasságot, a pulzusszámot is.
Okos értesítések

A Rider 15 intelligens értesítéseket kap, amelyek magukban foglalják az e-mailt, a hívást és a szöveges üzeneteket, a Bryton Active App segítségével a BLE-n keresztül történő párosítás után.
(ez a funkió, IOS és Android telefonokon érhető el)
BLE automatikus érzékelő kijelző 2.0

A Rider 15 automatikusan beállítja az adatmező megjelenítését, ha párosított BLE szenzort észlel. Ezen túlmenően, ha egy szenzor alacsony akkumulátort használ, a kijelzőn megjelenő adatok villognak, mint egy figyelmeztető üzenet, amely arra figyelmeztet, hogy töltsd fel vagy cseréld ki az elemet és készen állsz a következő edzésre.
Testreszabható adatok

Megjelenítés az App segítségével testreszabhatod az adatmezőket / oldalaksúat a Bryton Active App segítségével a BLE-n keresztül, ez nagyon szuper könnyen használható!
Automatikus háttérvilágítás

Helyzetednek hosszúsága és szélessége alapján a háttérvilágítás funkció automatikusan aktiválódik a naplemente előtt, így bárhol és bármikor brigázol, jól láthatóak leszenek a fontos adatok.
Ismerd meg a magassági adatokat!
A beépített barométerrel a Rider 15 teljes magassági adatokat jelenít meg a jelenlegi helyzetedről, lehetővé téve a magasság és a hőmérsékletkülönbség megfigyelését, és ennek megfelelően a beállításokat. A Rider 15 megkönnyíti a magasság kalibrálását.
A legpontosabb adatok elérése végett, a Bryton Active App alkalmazással történő egyszerű párosítás után egyszerűen kalibrálható a telefonon mért érték.
STRAVA, TrainingPeaks és Selfloops

Autómatikus szinkronizálás
A fájlok konvertálásához nincs szükség szoftverre. Az edzésfájlok FIT formátumban automatikusan mentésre kerülnek, amelyet a népszerű közösségi oldalakra lehet feltölteni. Szintén egyszerűvé teszi az új App, hogy automatikusan szinkronizálja tevékenységeid a Bryton Active App-ről a Strava / TrainingPeaks / Selfloops-ra, a fiókok összekapcsolásával.
Szinkronizálás

Bryton Active App
Élvezd a zökkenőmentes szinkronizálást az összes új Bryton Active App alkalmazással. Az edzésadatokat a BT-ről szinkronizálhatja a készülékről a Bryton Active App-re, ahol megtekintheti a folyamatot, a grafikai elemzést és a közösségi hálókon történő megosztást. Az egyszerű beállítással a Bryton Active App STRAVA, TrainingPeaks és Selfloops Auto Sync is megkönnyíti a tevékenységeid megosztását.
forrás: brytonsport.com

Az új Byton Rider 15 típus két féle kiszerelésben árusítjuk, sima óra Rider 15E megjelöléssel és fordulatmérővel szettben, Rider 15C megjelöléssel.

Áruházunkban az alábbi két linken az órát közvetlen elérhetőek.
• Bryton Rider 15E (sima óra, érzékelők nélkül)
• Bryton Rider 15C (pedálfordulat mérővel)